Jurassic World: Dominion WINACTIE

Beleef deze zomer het spectaculaire einde van het Jurassic-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden vergezeld door Oscar®-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in Jurassic World: Dominion een groots en adembenemend avontuur gefilmd op diverse mooie locaties over de hele wereld. Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Met Jurassic World: Dominion van Universal Pictures en Amblin Entertainment waagt de franchise van meer dan $5 miljard zich op onbekend terrein, met nieuwe dinosaurussen, spectaculaire actie en verbluffende visual effects. De nieuwe rollen in de film worden gespeeld door DeWanda Wise (She’s Gotta Have It), de voor een Emmy genomineerde Mamoudou Athie (Archive 81), Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari) en Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2). Daarnaast zien we ook weer BD Wong als Dr. Henry Wu, Justice Smith als Franklin Webb, Daniella Pineda als Dr. Zia Rodriguez en Omar Sy als Barry Sembenè.

JURASSIC WORLD: DOMINION is vanaf 9 juni te zien in de bioscoop in audiodescriptie, 3D, IMAX, Dolby Cinema.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven, met daarin niet alleen een cap en een t-shirt, maar ook een setje vrijkaarten. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die eerder te zien was in Jurassic Park en The Lost World: Jurassic Park, is hier opnieuw te zien als Dr. Ian Malcolm?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 juni 2022. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 juni, 2022

Trailer