Jurassic World: Fallen Kingdom WINACTIE

Sinds 10 oktober ligt JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM in de schappen. Het is 3 jaar geleden sinds het thema park en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosauriërs. Isla Nublar is nu door de mens verlaten en de overlevende dinosauriërs vechten voor zichzelf in de jungle. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland uitbarst, slaan Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) de handen ineen om de overgebleven dinosauriërs te redden van uitsterven.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze beestachtige blockbuster. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die eerder te zien was in Jurassic Park en The Lost World: Jurassic Park, is hier opnieuw te zien als Dr. Ian Malcolm?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 oktober, 2018

Trailer