Jurassic World HOLIDAYS WINACTIE

And since we’ve no place to go… nog maar een fraaie winactie in deze feestdagen periode vol met fraaie acties bij Filmdomein. Vandaag mogen wij opnieuw een te gekke dvd box weggeven van één van de grootste filmfranchises aller tijden; Jurassic World!

In de films van Academy Award® –winnaar Steven Spielberg (Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park), Joe Johnston (Jurassic Park III), Colin Trevorrow (Jurassic World) en J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom), lopen dinosauriërs weer op aarde in een prachtig attractiepark op een eiland. De avonturen zitten vol actie waarin mensen het opnemen tegen prehistorische jagers in een gevecht om te overleven. Deze baanbrekende films slagen erin om een visueel spektakel te brengen waaraan 65 miljoen jaar is gewerkt. Welkom in Jurassic World!

Alsof dat nog niet genoeg is doen we daar een hele gave wanddecoratie bij van IXXI. Scarface, Birds, Apollo13, Miami Vice, Back to the Future, Jurassic Park, King Kong, Jaws: wie heeft ze niet gezien? IXXI vertaalt deze filmklassiekers van Universal Pictures door naar iconische designs voor het interieur. Een echte eye-catcher voor aan de muur! Meer weten? Kijk op info.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een fraaie dvd-boxset weggeven en daarnaast met dank aan IXXI een supervette wanddecoratie. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen en aan jouw muur hebben hangen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur is in meerdere films in deze reeks te zien als Dr. Ian Malcolm?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 januari 2021. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd box-set en wanddecoratie bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  26 december, 2020

  Trailer