Jurassic World Ultimate Collection WINACTIE

“Vier één van de grootste filmfranchises aller tijden met de Jurassic World Ultimate Collection. De box bundelt de zes onvergetelijke avonturen en wekt alle prehistorische schepsels, memorabele personages en heuglijke momenten van de legendarische Jurassic-saga weer tot leven. Het epische verhaal begint met een dinopark en komt tot een hoogtepunt van ongekende chaos wanneer de menselijke drang naar genetisch experimenteren het voortbestaan van onze planeet op het spel zet. Explosieve actie, monsterlijke spanning en verbluffende visuele effecten, qua filmisch genot torent de Jurassic-saga uit boven alles en iedereen.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij één sensationele Blu-ray box-set met de beide Jurassic-trilogieën weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke legendarische The Fly-acteur is zowel in de Jurassic Park- als de Jurassic World- trilogie te zien als Dr. Ian Malcolm?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de volledige Blu-ray boxset bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 januari, 2023

  Trailer