Jurassic World WINACTIE

Vanaf 7 oktober ligt de monsterhit Jurassic World eindelijk in de winkel en jij kunt de Blu-ray nu al bij ons winnen! In dit vierde avontuur van de zeer succesvolle franchise die in 1993 startte zien we een volledig functionerend park. Om meer bezoekers te kunnen trekken wordt er een nieuwe dinosaurus samengesteld uit het DNA van andere soorten. Maar al snel breekt dit levensgevaarlijke experiment buiten zijn omheining en moeten de bezoekers rennen voor hun leven! Een denderend avontuur waar jij keer op keer van kunt genieten als je meedoet aan onze prijsvraag die mede mogelijk is gemaakt in samenwerking met Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke superheldenfilm brak hoofdrolspeler Chris Pratt vorig jaar definitief door?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 oktober 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  4 oktober, 2015