Just Mercy WINACTIE

JUST MERCY is vanaf 27 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Just Mercy vertelt het waargebeurde verhaal van Walter McMillian, die met behulp van de jonge advocaat Bryan Stevenson in beroep gaat tegen zijn moord veroordeling. De film is gebaseerd op de gelijknamige memoires, geschreven door Stevenson.

Synopsis
In 1989 reist de idealistische, pas aan Harvard afgestudeerde advocaat Bryan Stevenson (Michael B. Jordan), naar Alabama in de hoop te helpen vechten voor arme mensen die zich geen goede juridische vertegenwoordiging kunnen veroorloven. Samen met Eva Ansley (Brie Larson) richt hij het Equal Justice Initiative op. Als Stevenson naar een gevangenis afreist om zijn ter dood veroordeelde gevangenen te ontmoeten, ontmoet hij Walter McMillian (Jamie Foxx). Met Walter’s veroordeling voor moord blijkt al snel van alles mis te zijn.

Wist je dat…
… Jamie Foxx de Screen Actors Guild Awards for Outstanding Performance by a Male Actor in a Supporting Role in Just Mercy won?
… een ’60 Minutes’ televisie-uitzending in 1992 daadwerkelijk het tij heeft doen keren voor de zaak van McMillian?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Michael B. Johnson is natuurlijk vooral bekend van zijn rol als Adonis in Creed. Maar welke wereldkampioen boksen gaat Jamie Foxx spelen in een aanstaande biopic?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 juli, 2020

Trailer