Juste la Fin de Monde WINACTIE

Vanaf 15 december is JUSTE LA FIN DE MONDE in de filmtheaters van het land te zien, de nieuwe film van regisseur Xavier Dolan. De film, gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Jean-Luc Lagarce, neemt ons mee naar Louis (Gaspard Ulliel) is een succesvolle schrijver. Na een lange afwezigheid keert hij terug naar huis om zijn familie te vertellen dat hij terminaal ziek is. Aan de lunchtafel zitten zijn zus Suzanne (Léa Seydoux), zijn broer Antoine (Vincent Cassel), zijn schoonzus Catherine (Marion Cotillard) en zijn moeder (Nathalie Baye). Wat bedoeld was als een prettig laatste samenzijn, wordt een middag vol gekibbel en verwijten.

Om alvast een beetje in de stemming te komen mogen wij namens Cinemien twee pakketten weggeven en één heuse hoofdprijs. In de twee pakketjes vind je de dvd van Mommy danwel Les Amours Imaginaires, in combinatie met een setje vrijkaarten voor Juste la Fin de Monde. De hoofdprijs bestaat uit de DOLAN dvd box, met daarin vijf films (MOMMY, TOM À LA FERME, LAURENCE ANYWAYS, LES AMOURS IMAGINAIRES en J’AI TUÉ MA MÈRE) van dit supertalent en natuurlijk doen we ook daar een setje vrijkaarten bij voor Juste la Fin de Monde.

Winnen hebben wij weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke videoclip van welke superartiest regisseerde Xavier Dolan afgelopen jaar?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 december 2016. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om alle prijzen bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 december, 2016