Justice League WINACTIE

Vanaf vandaag 21 maart is de actie-avonturenfilm Justice League verkrijgbaar in 4K Ultra HD Blu-Ray™, Blu-Ray™, 3D Blu-Ray™, DVD en digitaal. In deze spannende film van DC Comics, worden de hoofdrollen gespeeld door Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa en Jeremy Irons.

Nu zijn vertrouwen in de mensheid is hersteld en Superman hem met zijn onbaatzuchtige daad heeft geïnspireerd, roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwe bondgenoot, Diana Prince, om te vechten tegen een nog groter kwaad. In een race tegen de klok stellen Batman en Wonder Woman een team samen van metahumans die de strijd met deze nieuwe dreiging willen aangaan. Maar is deze weergaloze groep superhelden – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – nog op tijd om de aarde te beschermen tegen een catastrofale aanval?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van deze superheldenstrijd weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam, eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Nederlander Junkie XL was in eerste instantie door Zack Snyder ingehuurd om de soundtrack voor de film te componeren. Joss Whedon besloot hem te ontslaan. Wie werd zijn vervanger?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd én Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 maart, 2018

Trailer