Justice Society: World War II WINACTIE

In Justice Society: World War II stuiten onze superhelden van de Justice Society tijdens de Tweede Wereldoorlog opnieuw op problemen in hun poging om van de wereld een betere plek te maken. Zij krijgen hulp uit de toekomst in de vorm van niemand minder dan de hedendaagse Barry Allen – beter bekend als The Flash. Zal het hun lukken de loop van de geschiedenis te veranderen?

Justice Society: World War II is vanaf 26 mei beschikbaar op DVD.

SYNOPSIS
Terwijl hij haastig op weg is naar een gevecht in Metropolis, reist The Flash onbedoeld door de tijd en belandt hij midden in de Tweede Wereldoorlog. Hier ontmoet hij Wonder Woman en haar geheime team, beter bekend als de Justice Society of America.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van deze animatiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur, bekend van zijn rol in White Collar en Magic Mike, is in Justice Society: World War II te horen als Flash / Barry Allen?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  4 juni, 2021

  Trailer