Kapitein Onderbroek WINACTIE

Sinds 29 maart ligt KAPITEIN ONDERBROEK in de schappen, de rebelse en ondeugende komedie voor het hele gezin die het verhaal vertelt van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold.

DreamWorks Animation’s Kapitein Onderbroek: het eerste grote avontuur is gebaseerd op de succesvolle boekenserie en wereldwijde sensatie. Deze rebelse en ondeugende komedie voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand…

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke animatiefilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke bekende komiek, bekend van Get Hard en Ride Along, is in de originele Engelse versie verantwoordelijk voor de stem van George?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 april, 2018

  Trailer