Kapitein Onderbroek WINACTIE

Vanaf 11 oktober draait DreamWorks Animation’s KAPITEIN ONDERBROEK: het eerste grote avontuur in de bioscopen, gebaseerd op de succesvolle boekenserie en wereldwijde sensatie. Deze rebelse en ondeugende komedie voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand…

© 2017 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved. – #KapiteinOnderbroek

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 pakketten weggeven. Hierin vind je niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een Lenticular Badge en een Whoopee Cushion. Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke bekende komiek, bekend van Get Hard en Ride Along, is in de originele Engelse versie verantwoordelijk voor de stem van George?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de survivalpakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 oktober, 2017

Trailer