KERST WINACTIE #02 – Entertainment One

Je dacht toch niet dat we Tweede Kerstdag ongemerkt voorbij zouden laten gaan op Filmdomein? Natuurlijk niet,want we hebben ook vandaag weer een leuke kerst winactie voor jullie klaarstaan! Wederom hebben we, samen met Entertainment One goedgevulde pakketten met daarin allemaal spiksplinternieuwe titels die pas in januari 2018 gaan uitkomen!

je kunt ook vandaag kiezen uit twee verschillende pakketten, waarvan het ene pakket geschikt is voor de DVD-liefhebber (die we 2x weggeven zelfs!) en het andere voor de Blu-ray liefhebber. Daarnaast doen we bij ieder pakket ook nog een setje vrijkaarten voor de films “Taal is zeg maar echt mijn ding” en “Early Man”. Dat wordt dus meteen gratis naar de bioscoop in het nieuwe jaar!

De pakketten bestaan uit de volgende titels:

* Tulip Fever (ook de versie op DVD in het blu-ray-pakket)
* Orange is the New Black – seizoen 04
* De Kleine Vampier

Dus vul hieronder of je wilt gaan voor het DVD-pakket (A) of het Blu-ray-pakket (B) en maak kans op die fijne films en vrijkaarten!

Let op:
De actie loopt tot en met 2 januari 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het kerstpakket bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 december, 2017

Trailer