KERST WINACTIE – Middle-Earth Collection

Denk jij ook met weemoed terug aan het afreizen naar Midden-Aarde rond de kerstdagen? Wij bij Filmdomein missen dat gevoel ook een beetje en dus is het maar goed dat we vandaag een Kerst Winactie voor jullie klaar hebben staan waarbij je alle films van zowel Lord of the Rings als The Hobbit kunt winnen!

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr geven we één boxset weg waarin je alle films van regisseur Peter Jackson terugvindt. Uiteraard in haarscherpe beeld- en geluidskwaliteit zodat je optimaal kunt afreizen naar Midden-Aarde! Een prijs om door en eh.. ringetje te halen toch?

Kans maken op deze fantastische boxset doe je door het onderstaande contactformulier in zijn geheel in te vullen en ons te vertellen welk personage jouw favoriet is uit één van de zes films. Eitje toch?

Let op:
De actie loopt tot en met 04 januari 2019. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het kerstpakket bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  28 december, 2018

  Trailer