KERST WINACTIE – Retro Collection

Op Eerste Kerstdag is het bij de redactieleden van Filmdomein vaste prik om met een goed gevulde buik op de bank neer te ploffen voor een fijne klassieker. Het leek ons daarom niet meer dan logisch om jullie vanaf vandaag kans te laten maken op een hele wagonlading aan filmklassiekers!

In samenwerking met Weber Shandwick hebben we namelijk een zeer indrukwekkende retro collectie op dvd klaarliggen die bestaat uit maar liefst 23 titels! In de collectie vind je onder andere titels als Lawrence of Arabia, Monty Python and the Holy Grail, The Guns of Navarone en Easy Rider.

Kans maken op dit zeer fraaie pakket doe je door onderstaand formulier in te vullen en ons te vertellen welke klassieker voor jou vaste prik is tijdens de feestdagen. Wellicht geven we jou dan binnenkort een hele rits aan nieuwe klassiekers om de aankomende jaren van te kunnen genieten!

Let op:
De actie loopt tot en met 01 januari 2019. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het kerstpakket bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 december, 2018

Trailer