KERST WINACTIE – The Big Bang Theory

We zijn aangekomen bij de allerlaatste winactie van dit jaar en dus gaan we er uit met een Bang! Een Big Bang in dit geval, want bij deze Kerst Winactie maak je kans op elf seizoenen van The Big Bang Theory op dvd!

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr geven we één boxset weg waarin je alle reeds verschenen elf seizoenen terugvindt van de razend populaire serie The Big Bang Theory. Goed voor heel veel minuten kijkplezier dus en daarmee een zeer fraaie prijs om te winnen zo op de valreep van Oud & Nieuw!

Kans maken op deze fantastische boxset doe je door het onderstaande contactformulier in zijn geheel in te vullen en ons laat weten met wat voor een knal jij het jaar uit gaat. Wordt het een vuurpijl of ga je liever voor een sierfontein? We horen het graag!

Let op:
De actie loopt tot en met 06 januari 2019. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het kerstpakket bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 december, 2018

Trailer