Kerstactie Batman 4K Collection WINACTIE

Batman: “You know, mistletoe can be deadly if you eat it.”
Catwoman: “But a kiss can be even deadlier… if you mean it.”

Het is bijna kerst en dus pakt Filmdomein weer uit met fraaie kerstacties, vandaag; de ultieme Batman Collection met alle vier klassieke Batman films uit de periode 1989 t/m 1997 op 4K Ultra HD!

BATMAN (1989) De jonge Bruce Wayne ziet voor zijn ogen zijn ouders vermoord worden door Jack Napier. Jaren later als Gotham City wordt overspoeld door misdaad staat er een nieuwe held op genaamd Batman. Deze pakt het tuig bij z’n kladden en probeert een halt toe te roepen aan de misdaad. Als hij dan eindelijk oog in oog komt te staan met de moordenaar van de ouders van Bruce Wayne, gooit hij hem in een vat met zuur. Jack overleeft het en wordt… The Joker. Deze ‘clown of crime’ gaat persoonlijk achter Batman aan.

BATMAN RETURNS (1992) Gotham City neemt het op tegen twee levensgevaarlijke schurken: de bizarre en sinistere Penguin (Danny DeVito) en de stiekeme, mysterieuze Catwoman (Michelle Pfeiffer). Kan Batman (Michael Keaton) twee tegenstanders tegelijk aan? Bovendien wil de een burgemeester worden en is de ander verliefd op de held van Gotham. Net als Oscar-winnaar Batman uit 1989 is Batman Returns geregisseerd door de virtuoze filmmaker Tim Burton. En net als dat eerste kassucces is het een duizelingwekkend avontuur dat je naar adem doet snakken.

BATMAN FOREVER (1995) Ra-ra-ra, wie vliegt op de vleugels van het avontuur de vleermuis achterna? Zet je schrap voor een duizelingwekkende rit, want Val Kilmer (Batman), Tommy Lee Jones (Two-Face), Jim Carrey (The Riddler), Nicole Kidman (Dr. Chase Meridian) en Chris O’Donnell (Robin) schitteren in Warner Bros’ derde spectaculaire Batman-film. Gesp jezelf vast in de Batmobiel en geniet van de denderende trip die regisseur Joel Schumacher en co-producer Tim Burton je hier serveren.

BATMAN & ROBIN (1997) Mr. Freeze (Arnold Schwarzenegger) wil maar één ding: Gotham City veranderen in een groot ijspaleis. Batman trekt samen met zijn vaste sidekick Robin ten strijde tegen dit schrikbeeld van vernietiging. Maar er dreigt nog meer gevaar: in de stad bevindt zich ook de flower-power femme fatale Poison Ivy. Zij is een schoonheid die kan doden met haar kus. Als Mr. Freeze en Poison Ivy een verbond sluiten, zetten Batman en Robin een geheim wapen in: hun stoere en heldhaftige partner Batgirl. Het Bat-trio moet alles op alles zetten om Gotham City van de ondergang te redden. Humor, spektakel en actie: Batman en Robin mag je niet missen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij deze fantastische 4K box-set weggeven. Goed voor heel veel minuten kijkplezier en natuurlijk een zeer fraaie prijs om te winnen zo op de valreep van Oud & Nieuw! Kans maken op deze Batman 4K Collection doe je door het onderstaande contactformulier in zijn geheel in te vullen en ons daarbij te vertellen met wie uit het Batman Universum jij het liefst oud en nieuw zou vieren. Wordt het giftige champagne met Poison Ivy? Op een acrobatisch hapje met Robin? We horen het graag!

Let op:
De actie loopt tot en met 25 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om deze box zo snel mogelijk bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 december, 2019

  Trailer