Kerstactie Friends – The Complete Series WINACTIE

“We were on a break!”

En het is juist deze break waarin wij als Filmdomein weer uitpakken met fraaie kerstacties, vandaag te winnen; tweemaal de 25th Anniversary Box van Friends… met drinkbeker!

De lol, de liefdes en alle koffiepauzes: het komt allemaal voorbij! De dolkomische serie staat garant voor vele uren plezier met het lief en leed op gebied van vriendschap, liefde en werk van zes twintigers in hartje New York. Deze boxset bevat alle 10 seizoenen met bonusmateriaal, plus een reisbeker met alle iconische quotes. Herbeleef nu alle verhalen van Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc), Chandler (Matthew Perry) en Ross (David Schwimmer) thuis op de bank. Dus, ga lekker zitten voor deze dolkomische, populaire serie over een familie die gebaseerd is op vriendschap. Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross waren er altijd voor elkaar. Nu zijn ze hier voor jou, met alle afleveringen en massa’s extra’s voor de echte fans!

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij tweemaal deze fantastische box-set weggeven. Goed voor heel veel minuten kijkplezier en natuurlijk een zeer fraaie prijs om te winnen zo op de valreep van Oud & Nieuw! Kans maken op deze Friends – The Complete Series doe je door het onderstaande contactformulier in zijn geheel in te vullen en ons daarbij te vertellen wie van de Friends-sterren jij het liefste als roommate zou willen hebben. Wordt het mannentaal met Joey, koken met smetvrees met Monica of lekker over over mode babbelen met Rachel? We horen het graag!

Let op:
De actie loopt tot en met 31 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om deze box zo snel mogelijk bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 december, 2019

  Trailer