Kerstactie It’s a Wonderful Life WINACTIE

Clarence the angel: “You see, George, you’ve really had a wonderful life. Don’t you see what a mistake it would be to throw it all away?”

Het is bijna kerst en dus pakt Filmdomein weer uit met fraaie kerstacties, vandaag geven wij de misschien wel ultieme kerstklassieker weg;
It’s a Wonderful Life!

George Bailey, een inwoner van het kleine stadje Bedford Falls, wil de wereld zien en grootse dingen doen. Omstandigheden en zijn eigen karakter dwingen hem echter in zijn geboortestadje te blijven om er een, volgens hem, saai leven te leiden. Hij trouwt met zijn jeugdliefde Mary, krijgt kinderen en tracht als bankier op een sociaal bewogen manier het leven in Bedford Falls voor iedereen een beetje aangenamer te maken. Wanneer de zaken slecht beginnen te gaan en het leven hem niets meer te bieden heeft, wil George er een einde aan maken. Zijn engelbewaarder Clarence denkt daar echter anders over en toont hem wat er van Bedford Falls zou zijn geworden zonder zijn inzet…

Met dank aan Source 1 Media mogen wij vier dvd exemplaren van deze klassieker uit 1946 weggeven. Wil jij een exemplaar bemachtigen en je onderdompelen in kerstsferen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de speciale Oscar die hoofdrolspeler James Stewart won in 1985, officieel gezegd ‘For his fifty years of memorable performances, for his high ideals both on and off the screen, with respect and affection of his colleagues?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 december, 2019

Trailer