Kerstactie The Dark Knight Trilogy 4K WINACTIE

Batman: “Then why do you want to kill me?”
The Joker: “I don’t, I don’t want to kill you! What would I do without you? Go back to ripping off mob dealers? No, no, NO! No. You… you… complete me!”

Het is bijna kerst en dus pakt Filmdomein weer uit met fraaie kerstacties, vandaag; The Dark Knight Trilogy met de drie ijzersterke Batman-films van Christopher Nolan op 4K Ultra HD!

Batman Begins (2005) In Batman Begins vertelt de gevierde regisseur Christopher Nolan de ontstaansgeschiedenis van de legendarische Dark Knight. Nadat zijn ouders voor zijn ogen vermoord werden, reist de verbitterde erfgenaam Bruce Wayne (Christian Bale) de wereld rond, op zoek naar een manier om onrecht te bestrijden en misdadigers met hun eigen grootste wapen, angst, te bekampen. Met de steun van zijn trouwe butler Alfred (Michael Caine), de politie-inspecteur Jim Gordon (Gary Oldman) en zijn bondgenoot Lucius Fox (Morgan Freeman), keert Wayne uiteindelijk naar Gotham City terug om er zijn alter ego op de wereld los te laten: Batman. Een gemaskerde wreker die met zijn gestaalde lichaam, briljante geest en een hightech wapenarsenaal de strijd aan gaat met de duistere krachten die de stad bedreigen.

The Dark Knight (2008) The Dark Knight, het vervolg op Batman Begins, wordt ook geregisseerd door Christopher Nolan en Christian Bale speelt opnieuw de rol van Batman/Bruce Wayne in zijn niet afl atende strijd tegen de misdaad. Met de hulp van Lt. Jim Gordon (Gary Oldman) en offi cier van justitie Harvey Dent (Aaron Eckhart) stelt Batman zich ten doel de georganiseerde misdaad in Gotham eens en voor altijd uit te roeien. Dit driemanschap werkt heel goed. Maar al snel valt het drietal ten prooi aan een opkomend misdadig meesterbrein dat The Joker (Heath Ledger) genoemd wordt. Deze stort Gotham in anarchie en dwingt Batman bijna de grens tussen held en wreker over te gaan.

The Dark Knight Rises (2012) Het is acht jaar geleden dat Batman (Christian Bale) alles opofferde door de schuld op zich te nemen voor de dood van Harvey Dent, en daarna in de nacht verdween. Met de komst van een sluwe inbreekster (Anne Hathaway) en meedogenloze maniak Bane (Tom Hardy) wordt Bruce Wayne uit zijn zelf opgelegde ballingschap gedreven en gedwongen te vechten voor het lot van Gotham City… en zichzelf.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij deze fantastische 4K box-set weggeven. Goed voor heel veel minuten kijkplezier en natuurlijk een zeer fraaie prijs om te winnen zo op de valreep van Oud & Nieuw! Kans maken op deze The Dark Knight Trilogy 4K box-set doe je door het onderstaande contactformulier in zijn geheel in te vullen en ons daarbij te vertellen met wie uit het Batman Universum jij het liefst oud en nieuw zou vieren. Wordt het chaos met Joker? Of erop los beuken met Bane?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 januari 2020. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om deze box zo snel mogelijk bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 december, 2019

Trailer