Kerstpakket WINACTIE – DAG 1

Morgen is het eindelijk weer kerst en uiteraard spelen we dan bij Filmdomein maar al te graag voor Kerstman! We hebben namelijk een aantal zeer goedgevulde kerstpakketten klaarstaan voor onze trouwe bezoekers om te winnen die wij weggeven tijdens onze Kerst Driedaagse Winactie!

Op onze eerste dag van onze Kerst Driedaagse Winactie maak je kans op een zeer fraai kerspakket die we samen met onze vrienden van Lumière voor jullie hebben samengesteld.

In het pakket vind je maar liefst drie dvd’s van de kwaliteitsfilms The Diary of a Teenage Girl, Turist en Im Labyrinth Des Schweigens. Genoeg films dus om je de kerstdagen mee zoet te houden! Daarboven op doen we ook nog een zeer exclusieve muts van de film Turist die uitermate handig is met deze koude dagen en een leuke totebag van The Diary of a Teenage Girl. Kortom, een goed gevuld kerstpakket die zomaar eens van jou zou kunnen zijn!

Kans maken op dit zeer fraaie pakket is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en mailadres achter en vertel ons waarom jij dit kerstpakket wil winnen.

Let op:
De actie loopt tot en met 31 december 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het kerstpakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  24 december, 2015