Kerstpakket WINACTIE – DAG 2

Gisteren zijn we gestart met onze Kerst Driedaagse Winactie en vandaag op de twee dag hebben we wederom een zeer fraai kerstpakket klaarstaan voor onze trouwe bezoekers. En dat is niet alles, want we geven er vandaag maar liefst twee weg! Dat is dus twee keer zoveel kans op een heleboel mooie prijzen!

Samen met het fantastische team van Triple P Entertainment hebben we twee kerstpakketten tot de nok toe weten te vullen. Ieder pakket bestaat uit verschillende films en een zeer fraaie extra prijs. Check hieronder waarmee ieder pakket precies is gevuld:

Het rode kerstpakket heeft een flinke diversiteit aan titels in de aanbieding en bestaat uit de dvd’s van Jungle Shuffle, Ninja Turtles, Fifty Shades of Grey, Black Hat, Manny en Pitch Perfect. Voor de serieliefhebber zit ook het goed ontvangen Grand Hotel in dit kerstpakket. Daarnaast doen we er ook nog een zeer exclusieve headset van Ninja Turtles bij!

Het groene kerstpakket is ook niet mis met de dvd’s van Fifty Shades of Grey, Spongebob; spons op het Droge, Seventh Son, The Overnight, de Nederlandse serie Goedenavond Dames en Heren en het veelgeprezen Unbroken van Angelina Jolie. Bovendien doen we er bij dit pakket ook nog de Blu-ray van de Nederlandse succesfilm Prins bij en het boek van Fifty Shades of Grey!

Kans maken op dit zeer fraaie pakket is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en mailadres achter en vertel ons welk pakket jij graag zou willen winnen.

Let op:
De actie loopt tot en met 2 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het kerstpakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  25 december, 2015