Kerstpakket WINACTIE – DAG 3

Het is alweer de derde en laatste dag van onze Kerst Driedaagse Winactie waarop je wederom kans maakt op een zeer fraai en goedgevuld kerstpakket! En ditmaal staat het pakket geheel in het teken van één van de grootste blockbusters van afgelopen zomer: Avengers: Age of Ultron!

Samen met Disney hebben we een mooi pakket samengesteld met daarin allemaal zeer exclusieve Avengers: Age of Ultron merchandise. Zo kun je je mobiel pimpen met een Iphone 5 case die tevens voorzien is van een handige standaard, zitten er bagtags in het pakket om je koffer nooit meer kwijt te raken en maken een aantal decal stickers, een sleutelhanger, een card wallet en een T-shirt het pakket compleet. En uiteraard doen we er vanzelfsprekend ook een dvd van de film bij!

Kans maken op dit zeer fraaie pakket is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en mailadres achter en vertel ons naar welke superheldenfilm jij in 2016 het meeste uitkijkt en waarom.

Let op:
De actie loopt tot en met 3 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het kerstpakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  26 december, 2015