Killing Eve – seizoen 1 WINACTIE

Vanaf 6 maart ligt het eerste seizoen van KILLING EVE in de schappen. Killing Eve draait om twee vrouwen: Eve is een pientere maar verveelde beveiligingsbeambte van de MI5, wiens kantoorbaan haar stoute dromen van het spionnenleven niet vervult. Villanelle is een impulsieve maar vooral getalenteerde huurmoordenaar die zich vasthoudt aan de luxe die haar gewelddadige baan met zich mee brengt. Killing Eve doet te niet met alle clichés uit spionnen-actieverhalen, wanneer deze twee hoogst intelligente vrouwen, beiden geobsedeerd met elkaar, het tegen elkaar opnemen in een episch kat-en-muisspel.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee dvd’s weggeven met het volledige eerste seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op de vraag:
Sandra Oh is hier te zien als pientere Eve Polastri, maar met ziekenhuis serie brak zij definitief door met haar personage Dr. Christina Yang?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  6 maart, 2019

  Trailer