Killing Eve – seizoen 2 WINACTIE

Vanaf 27 november ligt het tweede seizoen van KILLING EVE in de schappen. Killing Eve vertelt het verhaal van twee vrouwen, aan elkaar gebonden door een gelijkwaardige obesssie en één brute daad: Eve, een MI6 agent, en Villanelle, de prachtige, psychopatische huurmoordenaar die zij belast is te vinden. Seizoen 2 begint 30 seconden na de laatste aflevering van het eerste seizoen, Eve is afgehaspeld en Villanelle is verdwenen. Eve heeft geen idee of de vrouw die zij heeft neergestoken levend of dood is en nu zitten zij beide diep in de problemen. Eve moet Villanelle vinden voordat iemand anders dat doet, maar helaas is zij niet de enige die naar haar op zoek is.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar weggeven van dit volledige tweede seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op de vraag:
Sandra Oh is hier te zien als pientere Eve Polastri, maar met ziekenhuis serie brak zij definitief door met haar personage Dr. Christina Yang?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  26 november, 2019

  Trailer