Killing Eve – seizoen 3 WINACTIE

Ook het derde seizoen van Killing Eve – met o.a. Sandra Oh en Jodie Comer – verscheen op 11 november bij Universal Pictures en Paramount Pictures.

De wanhoop nabij, proberen Eve (Sandra Oh) en Villanelle (Jodie Comer) de draad van hun levens zonder elkaar weer op te nemen. Villanelle gelooft dat Eve dood is en haar doelloosheid maakt haar levensgevaarlijk. Intussen verbergt Eve zich gewoon onder de neus van Villanelle, en ze maakt zichzelf wijs dat ze niet gevonden wil worden. Een schokkend, persoonlijk sterfgeval brengt hen echter weer op ramkoers en dit keer eist hun wederzijdse obsessie een loodzware tol: vrienden, familie, vertrouwensbanden … en misschien zelfs een stukje van henzelf.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit derde seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Sandra Oh is hier te zien als pientere Eve Polastri, maar met ziekenhuis serie brak zij definitief door met haar personage Dr. Christina Yang?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 november, 2020

Trailer