Killing Eve – seizoen 4 WINACTIE

In Killing Eve draait alles om een legendarisch kat-en-muisspel met hoofdrollen voor Sandra Oh (Grey’s Anatomy), Jodie Cormer (Free Guy, The Last Duel) en Fiona Shaw (Harry Potter). In dit laatste seizoen van de veelgeprezen serie richten de vrouwen zich obsessief op The Twelve: de in het geheim machtige internationale organisatie die Villanelle klaarstoomde en in dienst nam als huurmoordenaar.

Sinds 15 februari ligt het vierde en laatste seizoen van KILLING EVE in de schappen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit vierde en laatste seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Sandra Oh is hier te zien als pientere Eve Polastri, maar met ziekenhuis serie brak zij definitief door met haar personage Dr. Christina Yang?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 maart, 2023

Trailer