Killjoys – seizoen 4 WINACTIE

Vanaf 17 april ligt alweer het vierde seizoen van KILLJOYS in de schappen. Ondanks dat ze verspreid zijn tot in de uithoeken van het J-stelsel en verder, worden de Killjoys verenigd door de ontdekking van de identiteit van hun ware vijand: The Lady. Dit onvoorspelbare verschijnsel speelt een sluw spel. Het trio heeft namelijk iets wat zij graag wil: de erfgenaam van het Hullen-ras. Terwijl Dutch op jacht is naar deze boosaardige vijand, zitten D’av en John gevangen in een lift ergens diep in het universum, samen met de zwangere Delle Seyah.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij zowel een dvd als een Blu-ray exemplaar van dit volledige vierde seizoen weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan, en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice was alle afleveringen van de serie te zien als Dutch?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  10 april, 2019

  Trailer