King Richard WINACTIE

King Richard van Warner Bros. Pictures is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat iedereen zal inspireren. De film volgt Richard Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden die de wereld van het tennis uiteindelijk voorgoed zullen veranderen.

King Richard is sinds 8 juni beschikbaar op Blu-ray™ en DVD. Ook beschikbaar op VOD en EST via Apple TV, Google Play, Amazon Prime Video, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Pathé Thuis & Ziggo.

SYNOPSIS
Met een duidelijk beeld van hun toekomst voor ogen en met behulp van onconventionele methodes is Richard vastbesloten om van Venus en Serena Williams, die opgroeien in de arme wijk Compton, wereldberoemde tennissterren te maken. Deze ontroerende film belicht hoe belangrijk familie, doorzettingsvermogen en onwrikbaar vertrouwen zijn om iets onmogelijks te bereiken en de wereld te veranderen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd of Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Voor King Richard won Will Smith dan eindelijk de Oscar in de categorie Best Performance by an Actor in a Leading Role, maar voor welke film was hij eerder genomineerd in 2002?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 juni, 2022

Trailer