Kingsman: The Golden Circle WINACTIE

Vanaf 21 september draait KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE in de bioscoop. In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman, een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy…

© 2017 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved. – #Kingsman

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 pakketten weggeven. Hierin vind je niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een pinbadge en een notebook. Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke bekende Britse acteur is opnieuw te zien als Harry Hart?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de survivalpakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  15 september, 2017

  Trailer