Klem – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 11 december ligt het tweede seizoen van KLEM in de schappen. In dit nieuwe seizoen kleeft er bloed aan de handen van Hugo Warmond, directeur MKB van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Beide mannen proberen het verleden te begraven, maar krijgen al snel te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en – last but not least – de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

Opnieuw een heerlijk seizoen dus waarin het nodige gebeurt en we zijn dan ook blij dat wij, met dank aan Just Entertainment, twee dvd boxen met dit volledige seizoen mogen weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen en lekker te bingewatchen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Klem zien we Jacob Derwig als ex-crimineel, maar hoe heet de crimineel die hij speelde in misdaadserie Penoza?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd-boxen zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 december, 2018

Trailer