Knielen op een Bed Violen WINACTIE

Vanaf 25 februari draait KNIELEN OP EEN BED VIOLEN in de bioscopen, een aangrijpende liefdesgeschiedenis en een klassiek noodlotsdrama over twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Een ontroerende film over liefde, geloof en het maken van keuzes.

Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Beiden werken hard om het bedrijf gezond te houden, maar hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar houdt ze sterk. Op een dag komt Hans de prediker Jozef Mieras tegen die hem over God vertelt en de herinneringen aan zijn streng gelovige opvoeding aanwakkert. Als Hans vervolgens een diep religieuze ervaring heeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. In de daarop volgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Hij raakt steeds meer in de ban van het geloof, waardoor de verschillen tussen de familieleden alleen maar groter worden. Terwijl Hans steeds verder in de macht van de sekte lijkt weg te glijden, kan Margje weinig meer dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt.

Zoals wellicht bekend is Knielen op een Bed Violen verfilmd naar de gelijknamige bestseller van Jan Siebelink en we zijn dan ook trots dat we deze roman, samen met de roman Margje, mogen weggeven. Met dank aan September Film mogen wij twee stuks onder de deelnemer vergeven!

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n boek? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke bekende regisseur ging Ben Sombogaart voor in een poging een verfilming van de grond te krijgen?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de boeken zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 februari, 2016