Knives Out WINACTIE

Sinds 28 maart ligt KNIVES OUT in de schappen, waarmee de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie brengt in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

De cast bestaat onder andere uit Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Jaeden Martell, Lakeith Stanfield, Katherine Langford en Christopher Plummer

Met dank aan Belga Films mogen wij twee Blu-ray exemplaren voor dit moordmysterie weggeven. Wil jij een Blu-ray exemplaar aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Knives Out staat onder regie van Rian Johnson, maar aan welke andere grote franchise was hij in 2017 verbonden als regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 april, 2020

Trailer

Meer lezen over