Knives Out WINACTIE

Vanaf 28 november is KNIVES OUT in de bioscopen te zien, waarmee de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie brengt in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

De cast bestaat onder andere uit Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Jaeden Martell, Lakeith Stanfield, Katherine Langford en Christopher Plummer

Met dank aan Independent Films mogen wij niet alleen drie setjes vrijkaarten vergeven, daar doen we nog een mooie mok en een tas bij! Wil jij weten hoe jij zo’n pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Knives Out zien we Chris Evans naast Daniel Craig, beide de hoofdrolspelers in een grote franchise, te weten Marvel en James Bond. De film staat onder regie van Rian Johnson, maar aan welke andere grote franchise was hij in 2017 verbonden als regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de pakketten zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 november, 2019

  Trailer