Knock Knock WINACTIE

Vanaf 3 september draait Knock Knock in de bioscoop, de nieuwe film van horrorheld Eli Roth. In de hoofdrol zien we Keanu Reeves die een architect speelt die samen met zijn lieve vrouw en twee jonge kinderen in een mooi huis in Californië woont. Als zijn gezin een weekendje naar het strand gaat, blijft hij thuis werken. Het regent, hij is alleen en luistert naar muziek als op de deur wordt geklopt. Op de stoep staan twee mooie meiden, doorweekt, verdwaald en ze willen graag even opwarmen en zijn telefoon gebruiken… Dat kan natuurlijk niet goed gaan, maar hoe dat afloopt gaan we natuurlijk niet verklappen. We hebben een beter plan! We geven jou de kans om de film zelf te gaan bekijken in de bioscoop! In samenwerking met Dutch Filmworks hebben wij tweemaal twee vrijkaarten beschikbaar en daar doen we daar ook nog de dvd’s van You’re Next en Y/M You Lie, You Die bij om in de stemming te komen.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film uit 2002 maakte Eli Roth zijn debuut als regisseur als op het witte doek?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 september 2015, waarna wij ons uiterste best doen om het pakket zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  28 augustus, 2015