Kong: Skull Island WINACTIE

Vanaf 9 maart brengen Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures’ een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische Kong op het grote scherm, Kong: Skull Island. In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

Bezoek ook de officiële site van de film – #kongskullisland
© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV 3 setjes vrijkaarten weggeven met daarbij een fraaie tank top! Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Kong: Skull Island zien we het personage Bill Randa. De acteur die hem gestalte geeft speelde eerder Dan Conner in de langlopende televisieserie Roseanne, waarvoor hij een Golden Globe wist te winnen in de categorie Best Actor. Daarnaast speelde hij in films als The Big Lebowski, Argo, 10
Cloverfield Lane en verzorgde hij de stem van Sulley in Monster’s Inc. en Monster’s University. Over welke acteur hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij de vrijkaarten + tank top zo snel mogelijk op de post doen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  4 maart, 2017