Krampus WINACTIE

Vanaf 27 april ligt KRAMPUS in de winkelschappen. Hierin krijgt de familie van Max (Emjay Anthony) flinke ruzie tijdens de feestdagen. Max is zwaar teleurgesteld en raakt het kerstgevoel volledig kwijt. Hierdoor trekt hij de aandacht van de kwaadaardige demon Krampus, die iedereen straft die niet in Kerstmis gelooft. De hel breekt los en allerlei bekende Kerstfiguren in het huis komen op monsterlijke wijze tot leven. De familie moet elkaar nu wel helpen en samenwerken om de Kerstdagen te overleven.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze angstaanjagende film. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze leuke film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke bekende actrice speelt in de film de rol van Sarah Engel?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-rays bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  26 april, 2016