Krypton – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 28 oktober ligt het tweede seizoen van KRYPTON in de schappen. Hierin verschijnen onder andere Lobo en Doomsday ten tonele. Ook een andere DC-slechterik, Brainiac, heeft het op Seg-El gemunt. Voer voor de DC-liefhebbers!

Synopsis:
Nu generaal Dru-Zod op een meedogenloze missie is om Krypton te herbouwen en het universum te veroveren om zo z’n toekomst veilig te stellen, willen Seg-El en Adam Strange een opstand beginnen. Maar DC Super-Villain Brainiac infiltreert Seg’s wereld op een heel persoonlijke manier. Ontmoet nieuwe personages zoals Lobo en Doomsday, en ervaar deze spannende wereld in tien nieuwe mythologische avonturen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-exemplaren van dit tweede en afsluitende seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de schrijven van Krypton, die eerder onder andere verantwoordelijk was voor Ghost Rider, Blade en Batman Begins?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  3 november, 2020

  Trailer