Kubo en het Magische Zwaard WINACTIE

Sinds 1 februari ligt KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD in de schappen, de nieuwe animatie-avonturenfilm van de makers van Coraline, ParaNorman en De Boxtrollen dat zich afspeelt in een fantasierijk Japan.

De slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Monkey en Beetle. Bewapend met zijn shamisen – een magisch muzikaal instrument – moet Kubo strijden tegen goden en monsters, waaronder de vijandige Moon King en de boze tweelingzussen.

Met dank aan Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze zeer fraaie film vergeven. Wil jij weten hoe jij die kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, die eerder een Oscar won voor haar rol in Monster, is in de originele versie van de film te horen als Monkey?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 februari 2017. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 februari, 2017