Kubo en het Magische Zwaard WINACTIE

Vanaf 24 augustus draait KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD in de bioscopen, de nieuwe 3D animatie familie-avonturenfilm van de makers van Coraline, ParaNorman en De Boxtrollen dat zich afspeelt in een fantasierijk Japan.

De slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Monkey en Beetle. Bewapend met zijn shamisen – een magisch muzikaal instrument – moet Kubo strijden tegen goden en monsters, waaronder de vijandige Moon King en de boze tweelingzussen.

Ter ere van de release van deze film hebben wij erg mooie prijzen te vergeven. Wat te denken van twee pakketten met een Origami Set, een Rugtas en een pen! Wil jij weten hoe jij zo’n pakket kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Oscarwinnaar is in de originele versie te horen als Beetle en leende zijn stem voor het eerst aan een animatiefilm?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de prijzen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  18 augustus, 2016