Kursk WINACTIE

Vanaf 6 december draait KURSK in de bioscopen, de nieuwe film van Thomas Vinterberg met hoofdrollen voor Matthias Schoenaerts, Léa Seydoux en Colin Firth.

In 2000 zinkt de Russische nucleaire onderzeeër Kursk na een explosie naar de bodem van de ijzige Barentszzee. Aan boord weten 23 matrozen zich in veiligheid te brengen in een onbeschadigd compartiment en zet commandant Mikhail Kalekov (Matthias Schoenaerts) alles op alles om hen te redden. Ondertussen stuiten zijn vrouw (Léa Seydoux) en de andere wanhopige familieleden aan wal op een muur van politiek stilzwijgen. Hoewel de Russische marine er met haar verouderde materiaal niet in slaagt de mannen te bevrijden, wordt alle buitenlandse hulp afgehouden. Kostbare tijd gaat verloren terwijl de Russische autoriteiten maar niet kunnen kiezen tussen hun nationale trots en het leven van hun landgenoten.

Kursk is gebaseerd op het boek A Time To Die van Robert More.

Met dank aan Independent Films mogen wij niet alleen drie setjes vrijkaarten weggeven, maar daarnaast ook drie exemplaren van het boek ‘De Koersk’! Wil jij zo’n pakketje winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Kursk zien we Matthias Schoenaerts naast Léa Seydoux, een van de twee sterren uit La Vie d’Adele. In welke film was Schoenaerts naast Adèle Exarchopoulos te zien, die andere ster uit de zo geprezen film?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  1 december, 2018

  Trailer

  Meer lezen over