La La Land WINACTIE

Vanaf 22 december draait LA LA LAND in de bioscopen, een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

De film wordt al als een van de beste films van het jaar genoemd en wij zijn dan ook blij dat wij in samenwerking met Independent Films twee setjes vrijkaarten + een slaapmasker voor deze film mogen weggeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij die leuke combinatie kan bemachtigen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke muzikale film uit 2014, die maar liefst 3 Oscars won, brak regisseur Damien Chazelle definitief door?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 december 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om setjes zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 december, 2016