La Meglio Gioventù WINACTIE

Op 29 september verschijnt dan eindelijk het Italiaanse epos La Meglio Gioventù op Blu-ray, dat het verhaal vertelt van een Italiaanse familie vanaf het einde van de jaren zestig tot vandaag. Oorspronkelijk was de film bedoeld als tv-serie, maar nadat hij werd uitgeroepen tot Beste Film in de sectie Un Certain Regard op het Festival van Cannes in 2003 was een bioscooprelease onvermijdelijk. Voor het maken van deze nieuwe digitale master is men voor het eerst teruggegaan naar het oorspronkelijke negatief van de film, dus je kan ervan genieten als nooit tevoren. Ter ere van deze speciale re-release heeft Lumière ons een dvd én een Blu-ray ter beschikking gesteld.

Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op de deze film? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef je voorkeur voor de dvd of Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie is de regisseur van La Meglio Gioventù?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 oktober 2015, waarna wij contact op zullen nemen met de winnaar om vervolgens de prijs zo snel mogelijk te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 september, 2015

Meer lezen over