Labyrinth – 30th Anniversary WINACTIE

Sinds 21 september ligt de 30th Anniversary versie van LABYRINTH in de schappen. Hierin moet tiener Sarah (Jennifer Connelly) voor de zoveelste maal alleen op haar kleine broertje Toby (Toby Froud) passen, wanneer haar ouders op stap zijn. Ze vervloekt dit met het gevolg dat Toby gevangen wordt genomen door Jareth the Goblin King (David Bowie). Sarah moet haar broertje bevrijden uit het kasteel van de koning. Hiervoor moet ze door een groot labyrint dat steeds verandert en waarin niets lijkt wat het is. De klok tikt door, want ze heeft maar 13 uur de tijd om bij het kasteel te komen…

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee superfraaie Blu-ray steelbooks van deze prachtige klassieker weggeven. Wil jij kans maken? Geef dan antwoord op de vraag en laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Van de soundtrack werden twee nummers als single uitgebracht, welke van de twee was de grootste hit in Nederland?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 oktober 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de steelbooks bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 september, 2016