Ladybug & Cat Noir: De Film WINACTIE

Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Op zoek naar balans tussen haar nieuwe krachten en school, bundelt ze haar krachten met de charmante Cat Noir. Marinette heeft niet door dat achter het masker Adrien schuilgaat, haar verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft. Hun geheimen en harten botsen flink, maar dat houdt het onwaarschijnlijke duo niet tegen om op een gedurfde missie te gaan om Hawk Moth te verslaan en de stad te redden. Van de angstaanjagende catacomben tot aan de duizelingwekkende hoogtes van de Eiffeltoren, uiteindelijk is het liefde wat hun reis onvergetelijk maakt.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee hele gave merchandisepakketten voor de film weggeven, met daarin: een dekbedovertrek, fleecedeken, horloge en een gymtasje. Wil jij zo’n pakket bemachtigen bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Ladybug en Cat Noir zijn van oorsprong Frans, maar hoe heet de studio waar de serie en dus ook deze film wordt geproduceerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het merchandisepakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 juli, 2023

Trailer