Land of Mine WINACTIE

Vanaf 31 maart draait LAND OF MINE – UNDER SANDET in de bioscopen. Wanneer de Tweede Wereldoorlog teneinde loopt wordt een groep Duitse soldaten, eerder jongens dan mannen, gevangen genomen door het Deense leger. Ze worden gedwongen een dodelijke taak ten uitvoer te brengen: het ontmantelen en ruimen van duizenden in de Deense stranden ingegraven landmijnen, en dat met weinig tot geen training. De jongens ontdekken dat de oorlog voor hen nog lang niet ten einde is… Geïnspireerd op ware gebeurtenissen vertelt Land of Mine – Under Sandet een ongekend en tragisch hoofdstuk uit de Deense geschiedenis.

In samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment mogen wij iemand de kans geven om de film zelf te gaan bewonderen. We mogen namelijk een setje vrijkaarten weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze kaarten en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke Deense film waren Mikkel Boe Følsgaard en Laura Bro eerder samen te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om vrijkaarten zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 maart, 2016