Last Christmas WINACTIE

Sinds 2 april ligt LAST CHRISTMAS in de schappen, een hartverwarmende romantische komedie, geïnspireerd op de onvergetelijke muziek van George Michael, waarvoor regisseur Paul Feig (Bridesmaids) de handen ineen sloot met een Oscar®* bekroonde scenariste Emma Thompson (Bridget Jones’s Baby).

Emilia Clarke (Game of Thrones) is Kate, als ‘elfje’ werkzaam in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Kate is een pechvogel die steeds foute beslissingen neemt. Totdat ze Tom (Henry Golding, Crazy Rich Asians) leert kennen, een doodnormale man met een mysterieus verleden die haar cynische wereldbeeld doet wankelen. Het koppel lijkt aanvankelijk niets met elkaar gemeen te hebben, maar soms moet je naar je hart durven luisteren… and you gotta have faith.

Met dank aan Paramount Pictures en Day One MPM mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van dit gelikte actiespektakel weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
George Michael schreef Last Christmas in de tijd dat hij als Wham! een duo vormde, met wie vormde Michael dit duo?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  2 mei, 2020

  Trailer