Last Night in Soho WINACTIE

In deze psychologische thriller van Edgar Wright (Baby Driver, Shaun of the Dead) betreedt een jonge vrouw (Thomasin McKenzie, Jojo Rabbit) met een passie voor fashion design op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig. Daar ontmoet ze haar idool, een adembenemende zangeres (Anya Taylor-Joy, The Queen’s Gambit, Split). Niets is wat het lijkt en ze is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen…

LAST NIGHT IN SOHO ligt sinds 16 maart in de schappen op DVD, Blu-ray™ & 4K UHD

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de legendarische actrice, bekend van De Wrekers, Game of Thrones en haar rol als Tracy in James Bond-film On Her Majesty’s Secret Service, die in Last Night in Soho te zien is in haar laatste rol voor zij vlak na het voltooien van haar deel overleed?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 maart, 2022

  Trailer