L’Avenir WINACTIE

Vanaf 8 september is L’AVENIR te zien in de filmtheaters van het land. Nathalie is professor in de filosofie aan een Parijs lyceum. Ze is gepassioneerd door haar job en houdt er van om haar gevoelens over het denken over te brengen. Ze is gehuwd, heeft twee kinderen en verdeelt haar leven over haar familie, haar ex-leerlingen en haar zeer bezitterige moeder. Tot op een dag haar man haar komt vertellen dat hij haar verlaat voor een andere vrouw. Ze wordt plots geconfronteerd met een nieuwe vrijheid en ziet zich genoodzaakt haar leven te herschikken.

Om alvast een beetje in de stemming te komen mogen wij van Cinemien drie dvd’s weggeven van La Pianiste, ook met Isabelle Huppert in een prachtige rol. Daarbij doen we ook nog eens driemaal twee vrijkaarten voor L’Avenirl. Natuurlijk wil jij zo’n prachtige set winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op die mooie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film van Paul Verhoeven was Isabelle Huppert eerder dit jaar te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 september 2016. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de set bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  31 augustus, 2016