Law & Order: S.V.U. – seizoen 21 WINACTIE

Vanaf 24 februari ligt het 21ste seizoen van LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT in de schappen. Met dit 21ste seizoen bereikt de legendarische, met talloze Emmy Awards bekroonde producer Dick Wolf een historische mijlpaal: Law & Order: Special Victims Unit is voortaan de langstlopende, gescripte live-action tv-reeks aller tijden. Al meer dan twee decennia lang houden de toprechercheurs van de Special Victims Unit hun wereldwijde kijkpubliek in de ban met hun onderzoek van gevallen van seksueel en familiaal geweld, zaken die vaak gebaseerd zijn op spraakmakende waargebeurde feiten. De iconische commissaris Olivia Benson (Mariska Hargitay), nu officieel het langstlopende vrouwelijke personage in een primetime live actionserie, voert een eliteteam aan dat bestaat uit Sgt. Odafin “Fin” Tutuola, Det. Amanda Rollins, Assistent OvJ Dominick “Sonny” Carisi en nieuwkomer agente Katriona “Kat” Azar Tamin. Meer dan ooit houdt de grensverleggende tv-reeks haar kijkers op het puntje van hun stoel, zonder daarbij aan relevantie en diepgang te moeten inboeten.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een twee dvd boxjes van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur en rapper is ook dit seizoen weer te zien als Sergeant Odafin “Fin” Tutuola?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd box-set bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 januari, 2021

  Trailer