Law & Order: S.V.U. – seizoen 22 WINACTIE

Law & Order: Special Victims Unit (gemaakt door Emmy® Award-winnend producent Dick Wolf) is met 22 seizoenen de langstlopende primetime live-action serie aller tijden. Als commandant van de SVU is Capt. Olivia Benson (Mariska Hargitay) een doorgewinterde veteraan van de eenheid die alles heeft gezien. Ze leidt met empathie en professionaliteit, terwijl ze tegelijkertijd omgaat met haar eigen moeilijke verleden als slachtoffer van verkrachting en haar verantwoordelijkheid als voortrekker in de belangenbehartiging van overlevenden. Beide beïnvloeden de manier waarop ze omgaat met de slachtoffers en daders van elke zaak.

Sinds 19 januari ligt seizoen 22 van LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT in de schappen.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een twee dvd boxjes van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur en rapper is ook dit seizoen weer te zien als Sergeant Odafin “Fin” Tutuola?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd box-set bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 februari, 2022

Trailer